Főoldal > Music theatre > Hair musical - Pécs Lauber Dezső Sportcsarnok

Hair musical - Pécs Lauber Dezső Sportcsarnok

Hair musical - Pécs Lauber Dezső Sportcsarnok

Venue: Lauber Dezső Sportcsarnok - Pécs
Date: 2022. 12. 03. ( szombat )

TICKETS

HAIR MUSICAL - PÉCS - LAUBER DEZSŐ SPORTCSARNOK - 2022.12.03.

A Pannon Várszínház előadásában Aréna turnéra indul a Hair musical. A világhírű Hair 2022. december 3-án Pécsen is látható lesz a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával kerül bemutatásra.

Főhősünk Claude Bukowski, egy  kivándorolt család sarja behívót kap. Katonának kell állni, háborúba kell menni egy soknemzetiségű Közép-Európából a soknemzetiségű Amerikába sodródó fiatalembernek. New Yorkban egy, szabadságvágyát sokféleképp megfogalmazó, identitását kereső fiatal társaságba csöppen. A Berger vezette csapat a bevonulás előtt elégeti behívóját és ezt várják Claude-tól is. Lázadnak és szenvednek tőle – önazonosságukat keresik, közüket saját hazájukhoz.

Tréfák, bulik, szerelem és barátság kísérik hőseink útját a megdöbbentő végkifejletig, miközben emblematikussá nemesült, világhírű dalok szólalnak meg, élőzenei kísérettel.

Magyar dalszövegek: Likó Marcell, Marton Lívia

Magyar szövegkönyv/rendező: Vándorfi László

Az előadás eddig Kékesi Gábor, Horváth Dániel, Ekamen Bálint Emota, Ruff Roland, Németh Ádám, Kárpáti Barbara, Becz Betti, Szél Noémi és számos más művész előadásában volt látható. A pécsi előadás szereposztását még nem hirdették ki.

A turné többi előadására ide kattintva vásárolhattok jegyet!

A pécsi Hair előadásra lentebb vásárolhattok jegyet!

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top