KEXX Fesztivál

Date: 2013.08.04.
Venue: Országosan

2013-ban armadik alkalommal kerül megrendezésre 2013. 08. 01.-04. Hajdúböszörményben, a KEXX 2013 Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál.  A sportversenyek gördeszka,görkorcsolya és BMX sportágakban, azon belül pedig amatőr és profi kategóriában lesznek megrendezve. Profi kategóriában Magyarország 20 legjobb profi sportolója kapott meghívást, amatőr kategóriában pedig jelentkezésről részletek a weboldalon. Ezen kívül a fesztivál második napján kerül megrendezésre az In Flames Graffiti Jam is a MÁV állomás területén, ahol a legjobb magyar graffitisek meghívásos jamje lesz látható.

Az extrémsport versenyeken kívül az estéket a drum ’n’ bass, elekctro, HC, hiphop, minimal, reggea stílusokban 3 színpadon a legnagyobb magyar előadók a teljesség igénye nélkül például Hősök, Akkezdetphiai, Skafunderz, Street Royal, Essem, Funktasztikus és még sokan mások szórakoztatják a közönséget.

A szervezők célja, olyan rendezvényt megvalósítani ahol a disztribútoroktól a viszonteladókon és a gördeszkás, görkorcsolyás, BMX csapatokon át a fogyasztókig mindenkit megmozgasson és emelje a magyar extrémsport szubkultúra világát!

Kexx Fesztivál bélret és jegy itt!