Omega Aréna koncert 2019

Date: 2019.11.08.
Venue: Papp László Sportaréna Budapest

OMEGA KONCERT 2019 - BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Az Omega máig tündöklő csillag a magyar zenei palettán, sőt nem csak hazánkban. Legutóbb a lengyel Sztárban sztárban is Omegát énekeltek, de a Budapesten bemutatott és folyamatosan turnézó Omega musical a határon túl is nagy sikert aratott. Az Omega 2019-ben ismét országos turnéra indult a Tűzvihar tour keretein belül, ami az Arénában ér a csúcspontjára. Az Omega ugyanis 2019-ben is az Arénában koncertezik.

Az Omega koncertje 2019. november 8-án a Papp László Sportarénában egy sztárvendéggel fog kiegészülni. Az 50 éves jubileumát ünneplő Nazareth skót rockbandát látják vendégül.

„Ugyan régebbről ismertük már egymást, de az elmúlt négy évben volt alkalmunk több közös  németországi koncerten is fellépni. Tavaly fogalmazódott meg először bennünk a budapesti koncert terve,  ami most ősszel végre össze is jön” – mondja Kóbor János, az Omega frontembere. 

„Nekik is és nekünk is sikerült több mint fél évszázadon át szólni az emberekhez, most pedig egy belépőért, egy izgalmas zenei utazást kap majd a közönség mindkét együttes dalainak legjavából.” 

Az Omega mindig élen járó volt a nagyszabású show-k színpadra állításában, az őszi nagykoncert sem lesz híján a hangulati elemeknek, nagy ívű dallamoknak és a legendás zenekarok klasszikus világának. A 2019. november 8-i Aréna-koncert a Tűzvihar turné igazi ünnepe lesz, nemcsak az Omega együttesnek, hanem a rockzenének is!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!