Nem a Messiás - Brian élete - Erkel Színház

Date: 2016.02.07.
Venue: Erkel Színház

Monthy Python: NEM A MESSIÁS musical - 
2016. február 7. - Pécs Kodály Központ 

2015.-ben turnéra indul a"NEM A MESSIÁS - csak egy nagyon haszontalan fiú. Monty Python: Brian élete c. filmből készült "vigyoratórium". A "Nem a Mesiás" egy humoros oratórium, ami a "Brian" élete" Monthy Python remekműnek a feldolgozása, egyfajta paródiája Handl Messiás című szerzeményének. Zenei stílusok között ugrál, műfaját tekintve Idle "baroque 'n' roll"-ként definiálja. Gyakorlatilag egy "pastiche", amelyre jellemző, hogy egymástól eltérő zenei műfajok, elemek keverednek a műben parodisztikus céllal. Így fér meg teljes egységben egymás mellett a velszi himnusz, a country, doo-wop, hip hop, a görög kórus és Bob Dylan."

A budapesti nagy sikerű premiert követően deöntöttek úgy, hogy a  Spamalot musical szerzőinek új darabja a Nem a Messiás országos turnéra indul.

Az elődásban a  főbb szerepekben színpadra lép Janza Kata, Homonnay Zsolt, Hajdú Steve, Heiter Melinda, Pintér Dömötör, közreműködik a Dohnányi Szimfonikus Zenekar, és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság.

A turné állomásai:

2015. november 15. Miskolc - Generali Aréna 
2016. február 7. - Pécs Kodály Központ 


Jegyárak / Szektorárak (PÉCS):

5 900 Ft Középerkély
8 900 Ft Bal oldalkarzat, Földszint
10 900 Ft Bal oldalkarzat, Erkély páholy bal I, Erkély páholy bal II, Erkély páholy bal III, Földszint, Földszint, Középkarzat
13 900 Ft Bal oldalkarzat, Földszint, Középkarzat