Muse koncert 2016 - Sziget Fesztivál

Date: 2016.08.13.
Venue: Budapest

Muse koncert 2016. augusztus 13. Budapest, Sziget Fesztivál (2.nap)

Több teltházas világkörüli turné és hét elképesztő sikerű nagylemez áll már a világsztár Muse mögött, akiknek zenei hatása és jelentősége megkérdőjelezhetetlen, ha a 21. századi rockzenéről van szó. Matt Bellamy és társai ezúttal a tavaly megjelent Drones albummal és egy felfoghatatlanul sokszínű és izgalmas életművel térnek vissza a Sziget Fesztivál Nagyszínpadára. Tökéletesre fejlesztett zenei univerzumukban egyaránt megtalálhatóak a feszes gitár riffek, a monumentális balladák, a szimfonikus elemek, de az elektronikus, dubstepes és popos kikacsintások is. Több mint 40 díjat – pl. egy Grammy-t - nyertek 1994-es megalakulásuk óta, folyamatosan kísérletező stílusváltásaiknak, dalszerkezeteiknek és a – minden lemezre jutó – hatalmas slágereiknek köszönhetően a világ egyik legnagyobb kortárs rock zenekarának számítanak. Nem mellékesen pedig élőben is elképesztőek.

A Sziget Fesztivál 2. napján 2016. augusztus 13-án lép fel a Muse. A Muse budapesti koncertjére már elkezdték a jegyértékesítést.

A Muse koncertre is érvényes Sziget napijeggyel több koncertet is élvezhetnek a nézők, hiszen fellép még Bring me the horizon, Dyro, Excision, Kodaline, Molotov,  Róisín Murphy és. Sigur Rós is.

Jegyár (napijegy): 19900 Ft