Főoldal > Concert > Hans Zimmer Live concert 2023 - Budapest Aréna

Hans Zimmer Live concert 2023 - Budapest Aréna

Hans Zimmer Live concert 2023 - Budapest Aréna

Venue: Papp László Sportaréna Budapest
Date: 2023. 06. 05. ( hétfő )

TICKETS

Hans Zimmer Live, Europe Tour 2023 - Hans Zimmer koncert 2023 2023. június 05. este 8 óra

Jegyek: 2022. június 15.// 10:00 órától elérhető!

2023 nyár elején a kétszeres Oscar®-díjas Hans Zimmer nagysikerű turnéjával visszatér Európába.  Örömmel értesítjük Önöket, hogy Hans Zimmer Live nagysikerű turnéjának folytatását jelenthetjük be.

2022-ben Európa legnagyobb koncertarénáiban estéről estére teltházak előtt lépett fel Hanz Zimmer és csapata, ahol felejthetetlen és elsöprő sikereket aratott. A filmzeneszerzők rocksztárja 2023 június 5-én visszatér Budapestre a„Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023” keretén belül. A 15 országban 32 koncertet bemutató arénaturné többek között Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, és Németországban is állomásozik. 

A többszörös Oscar®-, Golden Globe- és Grammy-díjas Hans Zimmer és zenésztársai: az Odessa Opera Orchestra & Friends újszerű audio- és vizuális produkcióban adják elő a zeneszerző világsikereit, teljesen egyedi élményt biztosítsva a rajongóknak.. A dalok közül kiemelkedő szerepet kap a GLADIATOR, a KARIB SZIGET KALÓZAI, a BATMAN, az INTERSTALLAR, az OROSZLÁNKIRÁLY és a DÜNE. Utobbiért idén márciusban Hanz Zimmer amszterdami turnéja során megkapta második Oscar-díját.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a színpadra egy újabb európai turnéra, és izgatott vagyok, hogy megoszthatom ezt a fenomenális show-t, amelyre a zenekar és én készülünk. Hálás vagyok, hogy játszhatom a zenénket, amely oly sok embert összehoz egy igazán felejthetetlen élményben.” – mondta Zimmer.

A "Hans Zimmer Live - Europe Tour" koncertshow alatt zenekar és kórus is csatlakozik hozzá, így egyedülálló hangzásvilággal szólaltatják meg a rajongók kedvenc filmslágereit és a zeneszerző újabb kompozícióit is. A koronavírus előtti világkörüli turnéján több mint 1 millió rajongót vonzott be az arénákba, stadionokba és szabadtéri helyszínekre a “Hans Zimmer Live” turné. A pandémia miatti kényszerszünet után bejelentették: 2023- ban egy európai túrné keretében tér vissza a színpadra az Oscar-, Grammy-, és Golden Globe díjas zeneszerző. Jó hír, hogy magyarok is személyesen láthatják Hollywood legkeresettebb filmzeneszerzőjének koncertshowját.

Új műsorában nemcsak a rajongók kedvenc filmjeinek slágerdalait elevenítik fel, hanem újabb kompozíciók kerülnek terítékre, ezenfelül, Zimmer ritkán játszott darabokat is előad. A szervezők azt ígérik, 2022-ben a közönség egy kimondottan pazar előadás-sorozatra számíthat. Zimmer előző műsora, a “Hans Zimmer Live”, amely 2014-2019 között zajlott, úgy a közönséget mint a kritikusokat egyaránt meglepte. A filmzenei maestro helyett Zimmer zenész és műsorvezető szerepében lépett színpadra, egy orkesztra, zenekar és kórus társaságában, biztosítva a közönség számára a hőn áhított filmzenékbe való teljes belemerülést.

Zimmer további figyelemre méltó eredményei közé tartozik a Gladiátor, az Őrület határán, Lesz még így se, az Esőember, a Sötét Lovag-trilógia, az Inception, a Thelma és Louise, a Black Hawk Down és az Utolsó szamuráj. Legfrissebb munkájáért, az Oroszlánkirály előszereplős remake-jéért, Zimmer Grammy jelölést kapott a legjobb vizuális média filmzenéjért. A 2019, július 19-én, Disney által kiadott film 1.7 milliárd dollár feletti bevételt hozott.

Jövőbeli tervei között szerepel a Warner Bros. kiadásában: a Wonder Women 1984 illetve a Dune, az MGM kiadásában, a legújabb James Bond film: Nincs idő meghalni, illetve a Paramount kiadásában, A Spongyabob film: Sponge ont he Run és Top Gun:Maverick.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top