Linkin Park koncert 2014

Date: 2014.11.14.
Venue: Wiener Stadthalle

Bejelentette európai turnéját a nemrég új lemezzel jelentkezett Linkin Park, akik 2014. november 14-én a bécsi Wiener Stadthalle-ben lépnek színpadraz Of Mice And Men társaságában.

Sajnos a turné helyszínek közé Budapest msot nem került be a a Linkin Park bécsi koncertjére sok magyar rajongó is ellátogat.

A Linkin Park egy amerikai rock együttes, mely 1996-ban alakult Kaliforniában. Nemzetközi sikert értek el első albumukkal, mely a "Hybrid Theory" nevet viselni. "Meteora" című, második lemezük is hatalmas siker lett, mely 2003-ban jelent . Miután az első két lemezen a metál és rap metál stílust vegyíteték egy rádió-barát stílussal, következő albumaikon a zenekar tagjai már új irányzatokat akartak kipróbálni, mely a 2007-ben megjelent "Minutes to Midnight" lemezen már érezhető is volt. 2010-es, "A thousand Suns" albumon már sokkal elektronikusabb hangzás és ritmus hallható. Legutóbbi albumuk 2012-ben jelent meg, "Living Things" néven. A Linkin Park több, mint 50 millió albumot adott el világszerte és 2 Grammy-díjat nyertek.

Jegyek a Linkin Park bécsi koncertjére már kaphataók. Jegyvásárláshoz kattints lentebb a jegyvásárlás gombra. Jegyárak 50-től 61 euróig.

Figyelem! Akár buszos jegy is vásárolható budapesti indulással.
A buszjegy mellé egy álló jegy is tartozik a koncertre. Így együtt 32.900Ft
Buszjegy és állójegy együtt!