Habana Social Club Orquesta koncert

Date: 2018 őszén
Venue: Országosan

Habana Social Club koncert 2018-ban újra Magyarországon

A kubai Habana Social Club-nak előadói estje újra Magyarországon. Egy kubai zenekar élő fellépése páratlan életérzést nyújt. A kubai zene az élet feltétlen szeretetét hirdeti.

Fülbemászó slágereivel a Habana Social Club méltó utódja a Buena Vista Social Clubnak. A több mint fél évszázados múlttal rendelkező Habana Social Club jelenleg 11 fős zenekar. Évtizedek során többször megújult, fiatal virtuóz zenészek csatlakoztak az idősebb tagok mellé. Clemente Hechevarria és Rubén Gonzalez alapítók szerint: „A kubai nép életéhez, sorsához, emlékeihez egy-egy dal kötődik, amelyek a világ minden emberéhez szólnak, kivétel nélkül mindenki magáénak érezheti a mi bánatunkat és boldogságunkat. Ez a zenei örökség óriási alázatot és felelősséget kíván tőlünk, előadóktól.”

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2018-as világkörüli turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A magyar koncertturné alatt számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozása hallható. Felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, Che commandante, Guantanamera, Caballo viejo, Represent Cuba, vagy a Se que te amo.

A koncert minden korosztály számára zenei csemege: az autentikus díszlet, a kubai táncosok, a színes jelmezek, a havannai hétköznapok hangulatát felidéző vetítés különlegessé varázsolják az estét.

Turnéállomások:

2018.november 8. Győr, Vaskakas Művészeti Központ
2018.november 9. Szekszárd, Babits Mihály Kulturális Központ
2018.november 10. Miskolc, Művészetek háza
2018.november 15. Veszprém, Hangvilla
2018.november 16. Keszhely, Balaton Színház
2018.november 17. Kaposvár,Szivárvány Kultúrpalota
2018.november 18. Debrecen, Kölcsey Központ
2018.november 19. Gödöllő, Művészetek Háza
2018.november 22. Hódmezővásárhely, Bessenyei Ferenc Művelődési Központ
2018.november 26. Eger, Gárdonyi Géza Színház
2018.november 27-28. Budapest, MOM Kulturális Központ

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!