Tavaszi áldozat és Tűzmadár balett - Moszkvai Balett

Date: 2014.06.27.
Venue: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

MOSCOW BALETT SWAN LAKE IN BUDAPEST ARENA! TICKETS HERE!

Moszkvai Balett Hattyúk tava 2014-ben az Arénában! Jegyek itt!

Moszkva igazán híres a balett társulatairól. Számtalan legendás előadás volt már látható Magyarországon, de most újabb különlegesség várja az érdeklődőket a Budapesti Nyári Fesztivál műsorán. 

A Tavaszi Áldozat és a Tűzmadár is igazi csemege a balett rajongói számára. Különleges látványvilág és fantasztikus táncosok várjak a nézőket 2014. június 27-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Magyar-Orosz Kulturális Évad alkalmából a Moszkvai Klasszikus Balett hagyományos előadásában tekinthető meg a két remekmű. A kiváló kondícióban lévő társulat a nagy orosz balettiskola, a Bolsoj két egykori sztárja, Natalia Kaszatkina és Vladimir Vasziljev autentikus, a néptánc elemeit is ötvöző koreográfiájával mutatkozik be a Budapesti Nyári Fesztiválon, amely az elmúlt évtizedekben bejárta a világot.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad az ország egyetlen épített, állandó szabadtéri kőszínháza, amely 2013-ban ünneplelte fennállásának 75 éves jubileumát.

A páratlan adottságokkal rendelkező színpadon kezdetek óta operák, klasszikus balettek, nagyoperettek és koncertek, valamint az utóbbi évtizedekben musicalek, rockoperák és látványos show-k kerülnek bemutatásra. A hazai neves művészek, énekesek és zenészek mellett minden évben számos világhírű együttes és előadóművész is fellép itt.

Jegyárak:

3 500 Ft Tribün jobb II. szektor, Tribün bal I. szektor, Tribün bal II. szektor, Tribün jobb I. szektor
3 900 Ft Terasz bal II. szektor, Terasz jobb II. szektor, Tribün, Tribün bal, Tribün jobb
4 900 Ft Földszint bal, Földszint jobb, Terasz, Terasz bal I. szektor, Terasz jobb I. szektor
5 900 Ft Földszint, Földszint bal, Földszint jobb
6 900 Ft Földszint, Páholy jobb 1., Páholy jobb 2., Páholy jobb 3.
8 900 Ft Földszint