Rómeó és Júlia - Fővárosi Nagycirkusz

Tickets

Date: 2017 októberétől
Venue: Fővárosi Nagycirkusz

RÓMEÓ ÉS JÚLIA - FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ

A megújuló cirkuszművészet jegyében a múlt évi Lúdas Matyi előadás után ismét egy jól ismert történethez nyúl a cirkusz. 

A Rómeó és Júlia történet, talán a legismertebb Shakespeare történet, hiszen Veronában még erkélyt is szenteltek a történet szerelmeseinek és számos színészt, többek között Leonardo Di Capriot is pont egy Rómeó és Júlia alakítás tett igazán híressé. A Rómeó és Júlia egy francia szerző karrierjének is nagy löketet adott, hiszen a Rómeó és Júlia francia musical szezőjének a legnagyobb sikere is a Rómeó és Júlia musical volt. A jól ismert musicalt Magyarországon is bemutatták már. Sőt a Rómeó és Júlia töténetből balett előadás is készült már.

Cirkuszi feldolgozása azonban még nem készült, így ez lesz az első Rómeó és Júlia cirkusz-színházi bemutató, ahol a légtáncosok és a cirkuszi világ leglátványosabb elemeinek ötvözésével egy szórakoztatóbb és befogadhatóbb formában tisztelegnek a Rómeó és Júlia előtt, méghozzá eléggé modern köntösben. 

A híres veronai történetet maffiakörnyezetbe helyezve a cirkuszművészetet és a fizikai színházat ötvözik majd. A Rómeó és Júlia 2017. október 2-től látható Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban.

Powered by Interticket