Nyári Károly White Chritmas koncert

Date: 2017.12.27.
Venue: Budapest

Nyári Károly karácsonyi koncert 2017. december 27. - Budapesti Kongresszusi Központ

Nyári Károly az ország legismertebb zongoristája megannyi teltházas koncert után igazi ünnepi csemegével lepi meg a nagyérdeműt. A világhírű zongoraművész pályája újabb mérföldkőhöz érkezik, amikor az ország legnagyobb koncert és színháztermei és a Művészetek Palotája után idén Karácsonykor - első alkalommal - a város egyik legpompásabb helyszínére a Royal Hotel varázslatos Báltermébe invitálja az igényes közönséget.

A nagyszabású ünnepi koncerten a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel a szeretet ünnepén. A Jingle Bells, a White Christmas, a Silent Night és társai mellett a hagyományoknak megfelelően megszólalnak az előadó legnagyobb slágerei is. 

A művész a legmeghittebb karácsonyi dalokat adja elő különleges feldolgozásban, együtt ünnepelve a szeretet ünnepét közönségével. Az előadó pályáját meghatározó legszebb dalok is felcsendülnek a saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Az ünnepi koncerten Nyár Károly a meghívott meglepetés sztárvendégeivel csodálatos duetteket ad elő, igazi zenei élményt nyújtva a közönségnek. Az egyedálló látványvilág tovább erősíti a dalok dramaturgiáját, így egy felejthetetlen karácsonyi koncertélménnyel ajándékozza meg a művész a nagyérdeműt ezen az esten.KÖZREMŰKÖDIK:
BUDAPESTI JAZZ SZIMFONIKUS ZENEKAR

Jegyárak / Szektorárak:
4 900 Ft Erkély Bal, Erkély Jobb, Erkély Közép, Földszint Bal, Földszint Jobb 
7 900 Ft Erkély Bal, Erkély Jobb, Erkély Közép, Földszint Bal, Földszint Jobb, Földszint Közép
11 900 Ft Erkély Bal, Erkély Jobb, Erkély Közép, Földszint Bal, Földszint Jobb, Földszint Közép 
15 900 Ft Erkély Bal, Erkély Jobb, Erkély Közép, Földszint Bal, Földszint Jobb, Földszint Közép 
19 900 Ft Erkély Bal, Erkély Jobb, Erkély Közép, Földszint Bal, Földszint Jobb, Földszint Közép 
29 900 Ft Földszint Bal, Földszint Jobb, Földszint Közép