Atlantisz gyermekei - vízi cirkusz

Date: 2016
Venue: Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusz egész évben várja a látogatókat! Sokan nem tudják, hogy a Fővárosi Nagycirkusz címerében változott az évszám, az egykori Wulff-cirkuszt ugyanis a korábban használt logo-ban szereplő 1891-es évnél korábban, már 1889-ben felépítették.

A Wulff-cirkusz felállítását 1889-ben hagyta jóvá a Fővárosi Tanács, de ehhez számos lobbista vetette latba befolyását, ugyanis a kérvény – a színházi konkurencia tiltakozása miatt – elutasító tanácsi javaslattal került a közgyűlés elé. Végül anyagi megfontolások vezetetek a terv jóváhagyásához: a Fővárosi Állat és Növénykertet ugyanis a rendes bevételeiből nem tudta fenntartani a társaság, ezért az igazgatóság cirkuszi mutatványokkal kívánta odavonzani a közönséget.

A Fővárosi Nagycirkuszban bohóc, állatok, zsonglőrök, akrobaták, bűvészek, lengőtrapéz és számtalan élmény és vicces pillanat várja a nézőket. A perec természetesen nem maradhat el.

2016 augusztius végéig lesz látható az  Atlantisz gyermekei - vízi cirkuszi előadás!

2016. március 16-tól egy különleges műsorral várja az érdeklődőket a Fővárosi Nagycirkusz. Az új műsor központi témája nem más, mint a víz.

Az új műsorra már árulják a jegyeket.

Jegyárak: 3100, 3900, 4500 Ft