Elisabeth musical - Baja - 2014

Date: 2014.08.21-23.
Venue: Bajai Szabadtéri Színpad

Közkívánatra! Az Elisabeth című musical Baján. A magyarországi sikerszériája 2014 augusztusában a Csodálatos Baja rendezvénysorozat keretében folytatódik. Igazi kultusz-előadás, amit mindenkinek látnia kell!

Elisabeth az újkori Európa történetének mindmáig az egyik legismertebb asszonya. Ez a szépségkultuszt szinte tökélyre fejlesztő, ország-világ által ünnepelt, történelembe beleavatkozó, lovakon száguldó, mindenfelé utazó, gyakran rejtőzködő-menekülő, titokban verseket író, végül is szomorú sorsú királyné már életében jelképpé vált.

Ez a musical olyan valakiről mesél, aki nagyon közel áll hozzánk. Nem nehéz tehát keserű-gyönyörködtető módon együtt lélegezni ezzel a darabbal, amely leszámol a könnyes lányregények Sissi-képével, a boldog Ferenc József-i békeidők nosztalgiájával, miközben föltárul előttünk az Erzsébet-titok legmélye: a végtelen szabadságvágy, az egyes ember szabadságának lenyűgöző mítosza.

Lévay Szilveszter és Michael Kunze, a Mozart! és a Rebecca sikeres szerzőpárosának musicalje végre Baján is megtekinthető – az Elisabeth a Miss Saigon, valamint a Rómeó és Júlia után a harmadik sikerelőadás, amit a Budapesti Operettszínház társulata ad elő a Szentháromság téri gigantikus szabadtéri színpadon!

Az Operettszínház legrégebben futó sikermusicaljében látható lesz Janza Kata, Dolhai Attila, Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Kalocsai Zsuzsa, Csuha Lajos, Bálint Ádám, Gömöri András Máté, Kocsis Dénes és  Szomor György. 

 

Jegyárak / Szektorárak

3 900 Ft Abigél szektor, Mágnás Miska szektor
4 900 Ft A Csárdáskirálynő szektor, Abigél szektor, Lili bárónő szektor, Mágnás Miska szektor, Marica grófnő szektor, Miss Saigon szektor
5 800 Ft A Csárdáskirálynő szektor, Lili bárónő szektor, Marica grófnő szektor, Miss Saigon szektor, Rebecca szektor, Szentivánéji álom szektor, Viktória szektor
6 700 Ft A Csárdáskirálynő szektor, Cigányszerelem szektor, Marica grófnő szektor, Menyasszonytánc szektor, Rebecca szektor, Szentivánéji álom szektor, Viktória szektor
9 900 Ft Cigányszerelem szektor, Rebecca szektor, Szentivánéji álom szektor, Viktória szektor